Op weg naar een volwaardige branche organisatie

08 september 2017

Op dinsdag 3 oktober a.s. vindt een informatiebijeenkomst plaats van de VLBN. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van de overgang van VLBN naar een branche organisatie.

Voor de informatiebijeenkomst worden alle KLB-gecertificeerde bedrijven uitgenodigd. Zowel leden van de branchevereniging als potentiële leden zijn van harte welkom mee te denken en bouwen aan de nieuwe organisatie.

Tijdens deze bijeenkomst horen wij graag uw mening over de plannen om de VLBN te transformeren naar een volwaardige branche organisatie, die in principe open staat voor alle KLB gecertificeerde leegstandbeheerders. Wat is uw mening? Welke vragen wilt u beantwoord zien? Hoe ziet uw ideale branche organisatie eruit?

Alle KLB-gecertificeerde leegstandbeheerders hebben een uitnodiging ontvangen voor deze informatiebijeenkomst.