Geslaagde Kennissessie Brandveiligheid

31 januari 2019

Op donderdag 31 januari jl. vond een derde en zeer geslaagde Kennissessie plaats in Vught. Ditmaal hebben de VLBN-leden Gapph en VoorkomLeegstand een succesvolle bijeenkomst neergezet. De grote opkomst bevestigde de interesse voor het actuele onderwerp Brandveiligheid.

Programma
De aanwezigen werden welkom geheten door de voorzitter van VLBN, Ton Ruhe, waarna dieper werd ingegaan op het thema. De volgende vier experts kwamen aan het woord. We danken hen hartelijk voor alle bijzonder relevante informatie die zij met ons wilden delen!

  • Tjerk de Lat van de brandweer wees oa op de rol van het gedrag van bewoners in geval van brand en de kosten van brandveiligheid
  • Jorg Staassen, Adviseur brandveiligheid bij SGS Search. Hij stond stil bij brandveiligheid in het algemeen en in het bijzonder de aanpak van en continue aandacht voor brandveiligheid bij projecten
  • Francisco Pérez Aran van Chubb Fire & Security
  • Frans Coppens en Jeroen Bonnemaijer van de Brandpreventiewinkel wezen de aanwezigen op de gevaren van koolmonoxide en de wijze waarop bewoners beschermd kunnen worden

Nog geen lid van VLBN en overweegt u het lidmaatschap? Kijk op onze website voor meer informatie en meld u aan.