Om maar met de spreekwoordelijke deur in huis te vallen….

Verenigingsmanager VLBN
12 maart 2024

Leegstandbeheer is natuurlijk veel meer dan het voorkomen van kraak, vandalisme en verpaupering van een leegstaand gebouw! 

We ontzorgen de vastgoedeigenaar en/of vastgoedmanager met allerhande zaken. Van het uitvoeren van klein en dagelijks onderhoud tot het selecteren en/of begeleiden van onderhoudspartijen, aannemers, slopers, ontwikkelaars, enzovoort.

Naast een bewakende functie en een betere uitstralingen van het gebied rondom het leegstaande vastgoed, heeft leegstandbeheer ook een maatschappelijk functie. We zorgen voor voordelige werkplekken voor startende ondernemers en kunstenaars en betaalbare woonruimte voor woningzoekenden en studenten. 

Daarnaast is een pand dat (deels) in gebruik is een stuk aantrekkelijker voor potentiële huurders of kopers, waardoor eerder een transactie tot stand komt. Conclusie: Leegstandbeheer heeft naast een veilig gevoel dus ook nog heel veel andere voordelen!

Met dank aan VLBN-lid 24/7 Vastgoedbeheer.