Aspirant lid worden

Nog geen volledig lid van de VLBN worden, maar wel degelijk geïnteresseerd? Word aspirant lid. 

Ga naar het aanmeldingsformulier.

De nieuwe VLBN is een feit. Inmiddels is bijna 50% van de KLB gecertificeerde bedrijven het volwaardig lidmaatschap aangegaan. Een prachtige stap op weg naar een volwaardige branchevereniging.

Maar daarmee zijn wij nog niet tevreden. Het betekent namelijk dat de overige KLB bedrijven voor wie het VLBN lidmaatschap openstaat, nog twijfelen over aansluiten. Wij gaan die uitdaging graag aan en gebruiken het eerste jaar van ons bestaan graag om u te overtuigen om volwaardig VLBN lid te worden. Daarom bieden wij in 2018 het aspirant lidmaatschap gratis aan.

Als aspirant lid zullen wij u gedurende het verenigingsjaar 2018 voor alle Algemene Ledenvergaderingen (ALV) uitnodigen en volledig informeren over actiepunten en besluitvorming. U heeft spreekrecht, maar geen stemrecht. Ook kunt u zich niet aanmelden voor een bestuursfunctie. Tot slot bieden wij u 50% korting op de tarieven voor de VLBN Academy opleidingen en projectbezoeken. Niet VLBN leden betalen het volledige bedrag. Hier treft u informatie over deze opleidingen.

Zo heeft u tot het eind van het jaar de vrijheid om, zonder verplichtingen, te ontdekken of de branchevereniging uw bedrijf vertegenwoordigt en vooruit helpt. Wij verwachten dat het u doet besluiten om met ingang van 2019 als volwaardig lid aan te sluiten bij de VLBN!

Ga naar het aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap van VLBN.

Ga naar het aanmeldingsformulier voor het aspirant-lidmaatschap van VLBN.